Karácsony Gergely: a parkolási biznisz a Fidesz ügye
2019.05.09
Karácsony Gergely: a parkolási biznisz a Fidesz ügye
A parkolási biznisz a Fidesz ügye, ez tény - írta közleményében Karácsony Gergely zuglói polgármester Rozgonyi Zoltán kerületi fideszes alpolgármester parkolással kapcsolatos sajtótájékoztatójára reagálva szerdán.

Karácsony Gergely szerint a Fidesz már többször megakadályozta a zuglói parkolás költségeinek csökkentését, "ez a valódi időhúzás".

A Fidesz bizottság felállításában látja a parkolási költségek csökkentésének lehetőségét, ami látszattevékenység - írta. A Fidesz már kétszer megakadályozta, hogy a zuglói önkormányzat saját kézbe vegye a parkolást, ez pedig a jelenlegi állapot legitimálása - fogalmazott a zuglói polgármester.

Rozgonyi Zoltán, a Fidesz zuglói frakcióvezetője, alpolgármester többször jelezte, hogy részt vesz a csütörtöki többpárti egyeztetésen, de a "pártközpont utasítására" most kihátrál ebből, ami gyávaság - vélekedett közleményében Karácsony Gergely zuglói polgármester, az MSZP és a Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltje.

Rozgonyi Zoltán szerdai sajtótájékoztatóján, arra reagálva, hogy Karácsony Gergely csütörtökre egyeztetést kezdeményezett a parkolásról, közölte: a zuglói Fidesz felszólítja Karácsony Gergelyt, hogy mondja fel a "botrányos parkolási szerződéseket". A fideszes politikus a tervezett megbeszélést "elképesztő látszattevékenységnek" minősítette, ami szerinte újabb bizonyíték Karácsony Gergely alkalmatlanságára.Forrás: MTI

Kiadó: FMS Online media
Szerkesztőség: maihirlap@maihirlap.hu
Értékesítés: sales@fmsonline.hu
Médiaajánlat