120 éves történelmét ünnepli a Fiat a 2019-es Genfi Nemzetközi Autószalonon
2019.03.01
120 éves történelmét ünnepli a Fiat a 2019-es Genfi Nemzetközi Autószalonon
A Fiat a nagy múltra visszatekintő Genfi Autószalont választotta színhelyként az új 500 - 120th modellcsalád premierjéhez, amely a kínálat eddigi legelegánsabb és legjobb infotainment szolgáltatásokat nyújtó járműveit adja.

z 500, 500X és 500L modelleknél elérhető változat a Fiat 120. születésnapját ünnepli - egy olyan mérföldkövet, amelyet nagyon kevés autógyártó mondhat magáénak. Ugyanakkor a márka nemcsak a múltat ünnepli; fejlett infotainment rendszereivel a jövőbe tekint, vadonatúj kapcsolódási lehetőségekkel kibővítve a 2018-ban bemutatkozott 500 Mirror család funkcióit. Genfben a látogatók közelről is megismerkedhetnek a Fiat koncepciójával a kommunikációról, amely egyszerű, praktikus, biztonságos és intuitív tájékozódást tesz lehetővé. Végtére is éppen az olyan technológiai megoldások adják a Fiat történelmének mérföldköveit is, amelyek innovatív kialakításuk mellett felhasználóbarát megoldásokkal tesznek eleget a modern mindennapos mobilitás követelményeinek, tökéletesen kielégítve a digitális társadalom biztonsági és kommunikációs igényeit. 

Rengeteg dolog változott 1899. július 11. óta, amikor a "Società Anonima Fabbrica Italiana di Automobili - Torino" vállalatot létrehozták, de alapvető felfogásunk az autóról és a vele szerzett kalandos tapasztalatokról változatlan maradt az évek során, amely a Fiat márka globális jellemvonásává vált. 

A svájci seregszemle nagyközönsége a Fiat és a Wind együttműködéséből született új Panda Connected by Wind modellel újabb kiváló példát szolgáltat a konnektivitás fogalmára a Fiat stílusában. 

Az 500 "120th" család, a kínálat eddigi legelegánsabb megjelenésével és legjobb infotainment szolgáltatásaivalA Genfi Autószalon ad helyet a Fiat új ünnepi modelljeinek, melyeket a nagyközönség rögtön három változatban is megcsodálhat: 500, 500L és 500X "120th". Mindhárom modell különleges fekete-fehér bicolor Tuxedo fényezést kap. A Tuxedo elnevezés az ünnepi szmokingra utal, amelynek színeihez kiválóan illeszkedik az egyedi kulcsborítás, a rézszínű részletek és az elegáns fekete műszerfalbetét. Az összeállítás a különleges Fiat logóval lesz teljes, amely a márkanév mellett az ünnepélyes "120th" logót viseli a hátterében a streaming szimbólummal. Utóbbi nem véletlenül tűnik fel, ugyanis az új 500 "120th" család alapfelszereltsége a Uconnect 7" HD LIVE érintőképernyős rádió, Apple CarPlayTM és Android AutoTM csatlakozással. 

Az Apple CarPlay támogatás segítségével az iPhone® elérhetővé válik a Uconnect rendszer érintőképernyőjéről. Ez hozzáférést biztosít az Apple Térképekhez, az Apple Music szolgáltatáshoz, az üzenetek küldéséhez és fogadásához, a telefonhívásokhoz és még sok egyéb funkcióhoz a Siri® hangutasításokon vagy a 7" érintőképernyőn keresztül. 

Az ugyancsak elérhető Android AutoTM szolgáltatás Android operációs rendszerű telefonját egyesíti a Uconnect® érintőképernyővel. Ennek köszönhetően a felhasználó könnyen kezelheti készülékét vezetés közben is, és intézheti napi ügyeit úgy, hogy közben kezét a kormánykeréken tartja.Forrás: fms online

Kiadó: FMS Online media
Szerkesztőség: maihirlap@maihirlap.hu
Értékesítés: sales@fmsonline.hu
Médiaajánlat